Розслідування триває: водію вантажівки, який збив дев’ятирічного хлопчика в селі Шабо, пред’явили підозру

0 коментарів 13527 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Водія вантажівки, який в жовтні наїхав на дев’ятирічного жителя села Шабо, затримали та пред’явили підозру. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Нагадаємо, в жовтні поточного року в селі Шабо Білгород-Дністровського району сталася автопригода, що стало причиною тяжких травм для дев’ятирічної дитини. 39-річний місцевий житель на вантажному фургоні «MAN», рухаючись однією з вулиць в центрі села, здійснив наїзд на місцевого 9-річного хлопчика, який почав перебігати проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Непритомну дитину каретою швидкої допомоги у важкому стані госпіталізували до лікарні, де йому діагностували черепно-мозкову травму та крововилив головного мозку.

Внаслідок розслідування, поліція затримала водія вантажівки та помістила транспортний засіб на арештмайданчик. Водій, за результатами перевірки на стан сп’яніння, був тверезим.

Реагуючи на трагічну аварію, місцева громада взяла на себе відповідальність та розпочала збір коштів на його лікування. Люди з різних куточків району об’єдналися, виявивши глибоке співчуття та бажання допомогти сім’ї постраждалого хлопчика. Зробити свій внесок можна було, перерахувавши гроші на банківську карту класного керівника хлопчика, які згодом були передані батькам.

Начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський зазначив, що водії мають бути особливо уважними до дітей та інших учасників дорожнього руху, включаючи велосипедистів та осіб, які рухаються в колісних кріслах. Водії повинні негайно реагувати на будь-які перешкоди та вживати заходів для забезпечення безпеки руху.

Правопорушнику пред’явлено підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що кваліфікується за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Судові дії у справі тривають.

Поліція наголошує на важливості дотримання всіма учасниками дорожнього руху правил безпеки, особливо стосовно дітей та осіб з особливими потребами.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x