Хлопчику з села Шабо, який потрапив під колеса вантажівки, збирають кошти на лікування

0 коментарів 25785 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителі села Шабо оголосили про збір коштів на лікування дев’ятирічного односельця Богданчика, який 23 жовтня потрапив під колеса вантажівки. Хлопчик отримав серйозні травми і наразі госпіталізований до Одеської обласної лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на публікацію у місцевих спільнотах.


Дев’ятирічний Беліков Богдан навчається у четвертому класі Шабівського ЗЗСО. За словами місцевих жителів, сім’я багатодітна, має дуже обмежені можливості та потребує матеріальної допомоги.

Внаслідок аварії хлопчик отримав черепно-мозкову травму та крововилив головного мозку. Наразі його готують до операції.

“Будемо безмежно вдячні за кожну гривню! Карта класного керівника: 5168745113360413 Фомічова Валентина Валеріївна. Далі всі кошти передамо батькам”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аварія сталася вдень 23 жовтня. 39-річний місцевий житель на вантажному фургоні «MAN», рухаючись однією з вулиць в центрі села Шабо, наїхав на місцевого 9-річного хлопчика, який почав перебігати проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Непритомну дитину каретою швидкої допомоги у важкому стані госпіталізували до лікарні, де йому діагностували чисельні травми голови. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Водія поліцейські затримали, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

Хлопчику з села Шабо, який потрапив під колеса вантажівки, збирають кошти на лікування

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x