На Одещині нетверезий водій спричинив ДТП, внаслідок якої серйозно травмована трирічна дитина

0 коментарів 25056 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП в Одеському районі, унаслідок якої постраждала трирічна дитина. Аварія сталася вчора, 12 листопада, у селі Троїцьке. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Як було встановлено, водій автомобіля «BMW», рухаючись у напрямку села Яськи, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього він скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ».

Під час аварії травмувався трирічний син водія «ВАЗу». Хлопчика терміново доставили до лікарні. Там йому діагностували закриту черепно-мозкову травму, а також закритий перелом правого стегна.

Обидва керманичі не постраждали. Їх перевірили на стан сп’яніння. Водій «BMW» був нетверезим, в його організмі виявили 2,59 проміле алкоголю. В іншого ─ алкоголь був відсутній.

«Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Наразі триває слідство.

На Одещині нетверезий водій спричинив ДТП, внаслідок якої серйозно травмована трирічна дитина

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x