LineUp NIBULON: логістична інновація “Нібулон” – що і для чого, і як це стосується Ізмаїлу?

0 коментарів 39285 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нова технологічна ініціатива від ТОВ СП «Нібулон» революціонізує логістичну систему зернового ринку. Компанія оголосила про запровадження сервісу електронної реєстрації транспортних засобів на своїй філії «Бессарабська» в Ізмаїлі, що дозволить керувати вантажоперевезеннями з більшою точністю та зручністю. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Нібулон.


Новий чат-бот, отримавши назву LineUp NIBULON, став ключовим інструментом цієї ініціативи. Він дозволяє водіям та диспетчерам планувати візити і вивантаження на філії «Бессарабська» з максимальною точністю та зручністю. Сервіс включає в себе інструменти для реєстрації поїздок, відстеження черги на філії, інформацію про кількість запланованих поїздок і надає можливість отримати перепустку на в’їзд до Ізмаїла.

Компанія «Нібулон» обіцяє, що диспетчери філій будуть оформляти перепустки автоматично, що спростить процес та дозволить контролювати рух транспорту поблизу філії та на дорогах загального користування. Цей сервіс також дозволить компанії керувати експортними потоками по різних культурах і обмежувати потік автотранспорту, який не має запланованих вивантажень у певний період часу.

Представники «Нібулон» планують розширити цей інноваційний підхід на всю мережу своїх елеваторних комплексів і перевантажувальних терміналів. В майбутньому також передбачено розширити функціонал сервісу, щоб включити в планування не лише дні, але й конкретний час для вивантаження.

LineUp NIBULON: логістична інновація "Нібулон" - що і для чого, і як це стосується Ізмаїлу?

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x