Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі затримано водія, що скоїв сьогодні наїзд на малолітню дівчинку – на нього чекає сувора відповідальність

0 коментарів 31941 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліція Одещини повідомляє про затримання водія, який скоїв наїзд на малолітню дівчинку в Ізмаїлі. За даними Єдиного реєстру досудових розслідувань, водія звинувачують у порушенні частини 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області.


Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керувала транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і це призвело до тяжкого тілесного ушкодження потерпілої особи.

У рамках кримінального провадження планується проведення ряду судових експертиз, зокрема судово-медичної та авто-технічної.

Водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, нещасний випадок стався сьогодні, 30 жовтня, в місті Ізмаїл на проспекті Незалежності – кут вулиці Тульчіанівська.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x