Тіла двох підлітків, що зникли на Одещині, знайшли у штучній водоймі

0 коментарів 435051 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині поліцейські з рятувальниками виявили у штучній водоймі тіла двох зниклих підлітків. Про те, що 13-річні хлопці з села Вигода вчора вдень пішли разом на прогулянку і не повернулися додому, спецслужбам стало сьогодні вранці від рідних. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Батьки після того, як діти не повернулись додому, намагались знайти їх власними силами, проте пошуки виявилися марними.

«Батьки власними силами сподівалися розшукати синів: мали надію, що ті десь поїхали, бо їх бачили біля залізниці. Втім невдовзі одяг одного розшукуваного виявив охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань. Після цього вони звернулися по допомогу до нас», – розповів начальник сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 Олександр Маренченко.

Саме там, де був знайдений одяг, розпочали пошукову операцію поліцейські спільно з рятувальниками.  За кілька годин, на превеликий жаль, обох дітей знайшли без ознак життя.

Їх водолази дістали з дна басейна. Попередньо, причина смерті хлопців – утоплення.

У рамках провадження, розпочатого слідчими за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, тіла дітей будуть направлені на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

«Втрата дітей – велике горе для батьків та рідних. Чи можна було запобігти цій трагедії, важко зараз сказати. Та хочу наголосити, закликати, достукатися до всіх – постійно тримайте зв’язок з дітьми, домовляйтеся з ними, де вони будуть проводити час, де їх шукати, якщо раптом пропаде з ними зв’язок. І якщо вони не повернулися вчасно додому, не зволікайте, а відразу дзвоніть у поліцію за номером «102», – закликав поліцейський.

Тіла двох підлітків, що зникли на Одещині, знайшли у штучній водоймі

Тіла двох підлітків, що зникли на Одещині, знайшли у штучній водоймі

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x