Смертельна аварія у селі Зоря: загинув чоловік

0 коментарів 159165 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахливе ДТП трапилось вчора, 14 жовтня, у селі Зоря Саратської громади. На одній дорожній смузі не розминулись легковик та вантажівка, внаслідок чого водій легковика загинув на місці, а його син, який знаходився також в салоні машини, отримав важкі травми ніг. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Попередньо поліцейські встановили, що 36-річний житель села Михайлівка, керуючи легковим автомобілем «ВАЗ», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з тягачем «Renault Premium» під керуванням 26-річного жителя Київщини.

Унаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці, а його 11-річного сина, який був разом з ним, госпіталізували до місцевої лікарні з відкритими переломами ноги.

Водія тягача перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках розпочатого провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Смертельна аварія у селі Зоря: загинув чоловік

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x