Сергій Мул, з ім’ям якого пов’язано декілька скандалів, більше не очолює прикордонну службу Півдня

1 коментар 48411 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Від сьогодні генерал-майор Сергій Мул більше не очолює Південне регіональне управління Державної прикордонної служби. Про це, із посиланням на регіональне управління, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У своєму зверненні колишній очільник подякував прикордонникам та всім воїнам.

«Сьогодні завершується мій бойовий шлях на Півдні України! Це були цікаві, напружені і дуже не прості роки. Прикордонники Півдня гідно зустріли ворога, стали незмінною складовою Сил Оборони України і сьогодні продовжують мужньо, хоробро, ціною власного життя і здоров’я відстоювати суверенітет та територіальну цілісність Держави. Хочу висловити щиру вдячність за надзвичайно важливу та мужню бойову роботу, за збереження Південних рубежів держави, за стійкість та незламність в боротьбі за рідну землю, за кожен новий світанок, який додає сили, надії та непоборності усім і кожному на шляху до Перемоги. Пишаюсь тим, що у цей важкий для України час, доля звела мене з тими, хто підтримував ідеї, реалізовував їх, і робив Наш український кордон міцнішим», ─ йдеться у зверненні.

За інформацією деяких ЗМІ, генерал-майора Сергія Мула перевели посаду в Адміністрації ДПСУ. Так, Мул має обійняти посаду заступника директора Департаменту організації роботи, планування та контролю ДПСУ.

Нагадаємо, з ім’ям уже колишнього начальника регіонального управління ДПСУ пов’язують скандал за участі працівників патрульної поліції, які 14 листопада 2022 року зупинили його на дорозі.

Правоохоронці пропонували Сергію Мулу пройти тест на вміст алкоголю в крові через ознаки алкогольного сп’яніння на що прикордонник звернувся до поліцейського фразою: «Принциповий? Ризикуйте!».

Також гучний скандал пов’язаний із підлеглою Сергія Мула ─ речницею Південного управління, яка під час повномасштабного вторгнення поїхала до Парижу зустрічати новий рік.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ale Starec
Ale Starec
6 месяцев назад

Он мул, а право-лево охранители – ишаки! Его бы в тюрьму, за его деяния, у ему сказали “Ну-ну-нк” и всё… І щуку кинули до річки!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x