Одеську обласну прокуратуру очолив новий керівник – хто він

0 коментарів 21843 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 жовтня, на посаду керівника Одеської обласної прокуратури був призначений Ігор Домущей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Офіс Генпрокурора.


Олексій Хоменко, перший заступник Генпрокурора, зазначив, що Ігор Домущей відзначився своєю високою професійністю, мотивацією і кваліфікацією як лідер, здатний ефективно виконувати обов’язки прокурора і робити це в умовах зіткнення з російським агресором.

“Сьогодні цивільна та портова інфраструктура Одещини знаходиться під постійним обстрілом ворога, тому першочерговим завданням є документування та розслідування воєнних злочинів держави-агресора. Також зусилля прокуратури мають бути спрямовані на протидію злочинам проти основ національної безпеки та економічної стабільності. Задля цього маємо злагоджено та ефективно працювати з усіма правоохоронними органами,” – наголосив перший заступник Генпрокурора.

Новопризначений керівник висловив подяку за надану довіру і заявив, що разом зі своїм колективом сприятиме зміцненню правопорядка і забезпеченню справедливості в цьому регіоні.

До відома, Ігор Домущей народився у 1976 році, отримав освіту в Одеській державній юридичній академії. Його професійна кар’єра в органах прокуратури розпочалася у 1998 році. Впродовж 19 років він працював на Миколаївщині. У 2017-2018 роках чоловік працював в органах прокуратури Запорізької області. З 2018 по 2020 рік він обіймав різні посади в прокуратурі Одеської області. З березня 2021 року по червень 2023 року Домущей перебував на чолі Болградської окружної прокуратури. До призначення очолював Черкаську обласну прокуратуру.

Одеську обласну прокуратуру очолив новий керівник - хто він

Одеську обласну прокуратуру очолив новий керівник - хто він

Одеську обласну прокуратуру очолив новий керівник - хто він

Одеську обласну прокуратуру очолив новий керівник - хто він

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x