На транзитній ділянці автодороги Одеса-Рені прикордонники затримали трьох порушників, які намагались незаконно потрапити до Молдови

0 коментарів 161352 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині затримали групу порушників кордону. Подія сталась на транзитній ділянці автодороги Одеса-Рені. Оперативники Білгород-Дністровського загону затримали трьох осіб, які намагалися незаконно потрапити в Молдову. Про це, із посиланням на прикордонний загін, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як з’ясувалося, мешканці Дніпропетровської та Харківської областей мали намір потрапити до сусідньої держави, оплативши послуги «організаторів» на суму від 4000 до 5000 доларів США кожен. Інструкції порушники отримали через закритий телеграм-канал.

Дотримуючись інструкцій, «мандрівники» дісталися Одеси та в темний час доби на таксі прибули до контрольного посту «Маяки».

«Завдяки вчасно отриманій інформації та вмілим діям прикордонників порушників та їх плани було викрито. Чоловіків притягнули до адмінвідповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону». Відповідне правове рішення прийме суд», ─ йдеться у повідомленні загону.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x