Ізраїль офіційно перейшов у стан війни

1 коментар 68985 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Військово-політичний кабінет Ізраїлю підтримав введення пункту 40 Алеф – це означає офіційне оголошення війни. Цей пункт не вводили в країні з 1973 року. Про це повідомляють державна радіостанція Ізраїлю Kan та військовий оглядач Сергій Ауслендер у своєму Телеграм-каналі.


Зазначається, що генеральний штаб Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) ввів у дію “пункт 40 Алеф”, який надає повну свободу дій військовим, залишаючи необхідність армії доповідати політичному керівництву країни,.

“Ще раз і офіційно – ВІЙНА”, – пише Ауслендер.

Тим часом з’вилися нові дані щодо жертв вторгнення бойовиків ХАМАС в Ізраїль. Внаслідок ескалаціх загинуло понад 500 людей, майже 1900 отримали поранення. Це не остаточні цифри, адже багато людей зникли безвісти, невідома доля заручників.

Як пише Аль-Джазіра, десятки танків “рухаються на південь Ізраїлю”. ЦАХАЛ мобілізувала їх для боїв у регіоні, де тривають запеклі бої між ізраїльськими військами та бойовиками ХАМАС.

Оновлено о 15:13. Як пише The Times of Israel з посиланням на прес-службу уряду, Кабінет міністрів безпеки проголосував за переведення країни у стан війни вчора ввечері. Офіційно введено пункт 40 Алеф.

Нагадаємо, вчора в першій половині дня стало відомо, що бойовики ХАМАС здійснили вторгнення на територію Ізраїлю. У Ізраїлі є жертви і поранені серед мирного населення, також бойовики викрали десятки людей.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
www.xmc.pl
www.xmc.pl
1 год назад

The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to learn, but I actually thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could possibly fix if you happen to werent too busy searching for attention.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x