Епідситуація в Одеській області: рівень захворюваності на ГРВІ трохи знизився, але розслаблятись ще рано

0 коментарів 24840 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За даними нещодавнього моніторингу, а конкретно – за останній тиждень, порівняно з попереднім, рівень загальної захворюваності в Одеській області  знизився на 17,3%. Зокрема, серед дітей – на 21,2%, серед дорослого населення – на 10%. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб. 


Як зазначають спеціалісти Центру, серед захворілих переважають вікові групи 0-4 роки (34,8%) та 5-14 років (53,8%). Також, за інформацією медиків, знизився і рівень госпіталізації хворих на 21,6%. Серед госпіталізованих превалювали діти, на яких прийшлося 65%, на дорослих відповідно – 35%.

Що стосується адміністративних територій, то практично на всіх, окрім Одеського району, інтенсивний показник перевищував обласний, зокрема Ізмаїльський – на 32,2%, Білгород-Дністровський – на 11% та Болградський – на 10%.

Із загальної суми захворілих на ГРВІ, COVID-19 складав 7,4%. Захворюваність на коронавірусну хворобу також знизилась на 7,7%, зареєстровано 527 лабораторно підтверджених випадків проти 571 на попередньому тижні. Зниження відмічалось як серед дітей на 5,4%, так і серед дорослих – на 8,2%.

Епідситуація в Одеській області: рівень захворюваності на ГРВІ трохи знизився, але розслаблятись ще рано
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x