В Одеській області автівка збила корову, яка від удару впала на погоничку – жінку довелось госпіталізувати

0 коментарів 23085 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями на автодорозі сполученням “Балта – Криве Озеро” трапилось трохи незвичне ДТП, в результаті якої постраждала 34-річна жінка. Про її госпіталізацію правоохоронцям повідомили лікарі швидкої допомоги. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Автопригода трапилась близько  шостої години ранку. Як стало попередньо відомо, водій автомобіля «BMW-X5», рухаючись у межах села Познанка-1 Любашівської громади, не оцінив дорожню обстановку і здійснив наїзд… на одну із корів, що йшли стадом по проїзній частині вулиці. Тварина не постраждала, але не втрималася і впала, придавивши вагою свого тіла погоничку, яка йшла біля неї. Через кілька годин жінці стало зле і її каретою швидкої медичної допомоги доправили до лікарні. Постраждалій діагностували перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження.

Особу водія поліцейські встановили протягом кількох годин. Ним виявився 61-річний житель Балти. Поліцейським він  пояснив, що залишив місце пригоди тільки після того, як жінка його запевнила, що з нею все гаразд.

За цим фактом слідчі  територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження транспортний засіб поміщений на  арештмайданчик, призначені судові експертизи, в тому числі перевірка водія на стан сп’яніння. Всі обставини події встановлюються.

В Одеській області автівка збила корову, яка від удару впала на погоничку - жінку довелось госпіталізувати

В Одеській області автівка збила корову, яка від удару впала на погоничку - жінку довелось госпіталізувати

В Одеській області автівка збила корову, яка від удару впала на погоничку - жінку довелось госпіталізувати

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x