Увага водіям вантажівок! Незабаром на Одещині буде скасована заборона щодо руху автошляхами

0 коментарів 31941 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відповідно до спільного наказу голови Одеської обласної військової адміністрації та командувача ОСУВ «Одеса» з кінця вересня скасовуються обмеження руху великогабаритного транспорту у денну пору доби на дорогах області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Одеської ОДА Олега Кіпера.


Нагадаємо, що з 10 липня набрали чинності літні обмеження у часі на рух вантажного транспорту на трасі Одеса-Рені, і їх дотримання водіями контролювали увесь цей час правоохоронці разом з іншими профільними службами.

Однак літо скінчилось, стовпчик термометра поступово вдень знижується і вже не сягає високих відміток, тому керівництвом області разом з військовими було прийнято рішення щодо скасування заборони на обмеження руху – скасування вступить у силу з 25 вересня.

Окремо звертаємо увагу на те, що перепустки на рух територією Одеської області у комендантську годину, видані до 25 вересня, продовжують діяти. Крім того, Одеська ОВА продовжуватиме видавати відповідні перепустки.

Підприємства, що займаються перевезенням зернових, олійних та інших вантажів, можуть звернутися до Одеської ОВА для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину за телефонами: (048)718 93 87
(048) 718 95 20.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x