Моряк-іноземець намагався ввести до України канабіс: на заваді стали ізмаїльські правоохоронці

2 коментаря 21087 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські поліцейські повідомили про підозру іноземному моряку у замаху на контрабанду наркотичного засобу. Правопорушника викрили під час проходження митного контролю на митному посту «Ізмаїл». Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Про ситуацію зі знайденими в каюті моряка наркотичними речовинами “БІ” уже інформувала раніше. Наразі в обласній поліції повідомили подробиці події. На іноземному судні у ході перевірки каюти 31-річного матроса, у коробці з зубною пастою прикордонники виявили два згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Результати експрес-тесту підтвердили належність речовини до наркотичної.

Як пояснив сам моряк, речовина дійсно належить йому, і зберігав він її для власного вживання.

Поліцейські за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження та скерували речові докази на експертизу, а правопорушника затримали в процесуальному порядку.

«За наявності достатніх доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурора Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили матросу про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Мова йде про закінчений замах на контрабанду наркотичного засобу, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, якщо предметом цих дій були особливо небезпечні наркотичні засоби. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Також правоохоронці нагадують, що відповідно до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, канабіс відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

 

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Голдфингер
Голдфингер
7 месяцев назад

Вы шо тамА, охренесили совсем?
Он же лично ЗЕбельсу – эту дурь вёз!

опять_25
опять_25
7 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

“Охренесили” – ты что,” на колесах”, валерка? 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x