В роботі медзакладів Тарутинської громади є деякі зміни: деталі

0 коментарів 23058 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 31 липня, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками КНП «Тарутинський ЦПМСД» та «Тарутинська центральна лікарня». В ході наради були обговорені нагальні питання стосовно ремонту та прийому лікарями пацієнтів у селах громади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Зокрема, на нараді було озвучено, що в Тарутинській центральній лікарні розгорнуто пункт благодійної допомоги по видачі медичних препаратів пацієнтам.

Стосовно питання ремонту, то мешканці громади повинні знати, що з 7 серпня по 7 вересня на поточний ремонт закривається хірургічне відділення центральної лікарні Тарутине. У цей період хворі будуть направлятися на лікування до хірургічного відділення КНП «Арцизька центральна опорна лікарня».

Окрім того, з метою організації надання медичної допомоги пацієнтам на місцях в липні в амбулаторіях сімейної медицини селищ Серпневе та Березине був проведений прийом населення лікарями-спеціалістами, а саме: акушер-гінекологом, кардіологом, неврологом. Найближчим часом такий же прийом буде проведений в с. Виноградівка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x