Став доларовим мільйонером під час війни: воєнкома з Одещини відправили на фронт

0 коментарів 32886 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Воєнкома з міста Южне, що на Одещині, Єгора Смирнова, через скандал про нібито незаконне збагачення відправили на фронт. Правоохоронці почали перевірку військовослужбовця. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на сторінку Одеського обласного ТЦК та СП у Facebook.


“Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що «депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й «пригрів» у ТЦК двох своїх соратників». Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою. Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южне переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією.

Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

За інформацією журналіста та екснардепа Ігора Мосійчука, воєнком з Южного, який також є депутатом місцевої міськради від “Батьківщини”, під час повномасштабної війни став “доларовим мільйонером”.

Як повідомив Мосійчук, у воєнкома з’явилося кілька гектарів землі на березі Чорного моря, 500 кв. метрів комерційної нерухомості та парковка на 938 кв. метрів. Також журналіст заявив, що воєнком зловживав службовим становищем.

Став доларовим мільйонером під час війни: воєнкома з Одещини відправили на фронт

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x