Штучна інформаційна бомба спрацювала проти дунайських портів: Гуменюк прокоментувала атаку ворога по півдню Одещини

0 коментарів 34452 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інформаційний ажіотаж навколо іноземних вантажних суден, які прибули 31 липня до одного з українських зернових терміналів, спровокував ворога на атаку дунайської портової інфраструктури, повідомила на брифінгу Наталія Гуменюк.


“Те, що стосувалось тих суден, навколо яких створили інформаційний ажіотаж, зокрема в непрямий спосіб спровокувало ту атаку, яка відбулась. Привертання такої уваги і використання інформації в гібридній війні призводить якраз до посилення агресії”, – заявила Гуменюк.

Вона зазначила, що прориву “блокади” вантажними суднами як такої не було, оскільки вони йшли рекомендованим курсом, використовуючи у тому числі територіальні води інших держав, і поза межами того району, який проголошений закритим.

“Створена штучна інформаційна бомба спрацювала проти дунайських портів”, – додала Гуменюк.

Вона зазначила, що переключення російських атак на річку Дунай зовсім не означає, що ворог залишив поза увагою порти Великої Одеси.

Вона додала, що окупанти постійно шукають нову тактику та підбирають нову зброю, аби завдати Україні якомога більшої шкоди. Росія очікує нових рішень на рівні дипломатії, однак, зрозумівши, що назустріч їй не йдуть, вдається до вогневих атак.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x