Один хлопець проводив час у подружки, а другий – гуляв містом: поліцейські розшукали двох зниклих безвісти підлітків з Ізмаїла та Одеси

0 коментарів 29079 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські Одещини оперативно розшукали двох зниклих хлопців з Ізмаїла та Одеси. Один з них проводив час у подружки, а другий – гуляв містом.  Наразі з підлітками все добре. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на ГУНП в Одеській області.


Мати 12-річного жителя Ізмаїла одразу сповістила про зникнення сина.  Підліток, не маючи бажання допомагати бабусі по господарству, посварився з нею та пішов нібито на дитячий майданчик і зник.

Через те, що хлопець вже не вперше тікає з дому, жінка не стала зволікати з дзвінком до поліції.  Пошуками зниклого підлітка займався увесь особовий склад територіального підрозділу поліції. Правоохоронці почали з огляду всіх дитячих майданчиків і вже через дві години втікача знайшли в іншому районі міста, де він безтурботно блукав.

Про зникнення 16-річного жителя Пересипського району Одеси до поліції повідомила його мати. Він уже декілька днів не повертався додому, про те рідні все ж сподівалися на його повернення і не поспішали звертатися до правоохоронців. Проте, попросити допомоги довелося. Поліцейські негайно взялися до пошуків хлопця – перевірили вулиці, розважальні заклади та інші громадські місця, вивчили коло спілкування, контакти в соціальних мережах. Менш ніж за добу зниклого розшукали: він проводив час у своєї подруги, яка мешкає в сусідньому районі міста.

«За обома фактами поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Це правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 850 до 1700 гривень. Адміністративні матеріали скеровані до суду», ─ йдеться у повідомленні поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x