Через жахливий збіг обставин загиблий на війні мешканець Кілійської громади повернеться додому на щиті вдруге

0 коментарів 355050 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахливе випробування випало на родину Ковалей з села Фурманівка Кілійської громади – вони вимушені вдруге зустрічати тіло рідного Вадима, який загинув 21 червня та згодом мав повернутися у рідне село. Проте сталося те, що страшніше навіть загибелі — у труні виявився не він. Військові оголосили його зниклим безвісти та з’ясували, що військових, які віддали Україні своє життя, переплутали під час розподілу. Після чисельних експертиз Вадим нарешті знайде спокій вдома. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


На жаль, йде жорстока війна, яка приносить не лише багато горя, а й допускає такі жахливі ситуації. Проте принциповим є те, що кожен загиблий має повернутися на малу батьківщину, де його поховають як героя. Тож військові робили усе можливе, аби дати можливість родині гідно попрощатися.

Процедура тривала майже два місяці, і от, нарешті, командир бойової машини — командир відділення, солдат Вадим Іванович Коваль повертається додому. Завтра, 1 вересня, рано вранці він проїжджатиме Кілію. Орієнтовно близько 9-10 годин ранку автівка з тілом заїде до міста. Як тільки стануть відомі точний час та маршрут, повідомимо про це на сторінці “Кілія INFORM” у Facebook. Дуже важливо підтримати родину у такому горі, сформувавши живий коридор на в’їзді до Кілії.

Поховають Вадима у Фурманівці. Про точний час також буде відомо після прибуття.

Щирі співчуття рідним та близьким Героя!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x