Додому на щиті повернеться ще один воїн з Кілійської громади, командир Вадим Коваль

0 коментарів 136188 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Знову біль та смуток огорнув Кілійську громаду, адже на полі бою загинув мешканець села Фурманівка Кілійської громади, 39-річний Вадим Коваль. Захисник віддав своє життя за державу, її кращу долю, за вільний український народ. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Командир бойової машини – командир відділення, солдат Вадим Іванович Коваль був мобілізований на захист країни у січні цього року. Його шлях, на жаль, зупинив мінометний обстріл 21 червня.

Співчуття рідним та близьким Героя висловив голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський, а також некролог опублікували на сторінці Ізмаїльської РВА.

“Він віддав своє життя за волю та мир на рідній українській землі, віддав своє життя за кожного з нас. Важко підібрати слова, щоб описати біль від тяжкої втрати. Гірко і боляче, що сьогодні наші завзяті та молоді соколи – кращі з кращих віддають своє життя заради того, щоб ми мали мирне майбутнє.
Співчуття рідним та близьким Героя. Нехай Господь допоможе Вам перенести цю важкий біль втрати. Вічна шана і пам’ять захиснику України!”, – написав Вячеслав Чернявський.

“Ізмаїльська районна державна адміністрація разом з начальником Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіоном Абашевим висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Світла пам’ять про справжнього Сина України, який в навіки залишиться в наших серцях. Низький уклін та вічна пам’ять Герою!” – йдеться у повідомленні адміністрації.

Про час та місце поховання буде повідомлення додатково.
Додому на щиті повернеться ще один воїн з Кілійської громади, командир Вадим Коваль
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x