В Кілії оголошено конкурс на найкращий логотип громади. Приз за перше місце – 3 000 гривень

0 коментарів 46089 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 вересня в Кілійській громаді проходитиме конкурс на найкращий логотип громади. Взяти участь та позмагатися за головний приз – 3000 гривень — зможе кожен. Про умови розповість “Бессарабія INFORM”. 


Про попереднє обговорення створення бренду Кілійської громади “БІ” розповідала у квітні. Намір брендування ТГ пов’язаний з участю у проєкті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки програми «U-LEAD з Європою». Варто зазначити, що Кілійська громада увійшла в 120-ку громад України, які пройшли відбір для співпраці з вищезазначеними партнерами, що є дуже гарним результатом та відкриває неймовірні перспективи.

Другим кроком стало перше засідання робочої групи, яке відбулося 25 серпня. До складу увійшли представники міської ради, громадськості та творчі кілійці. Зокрема було обговорено загальне положення про конкурс, та за підсумками внесені корективи. Згідно з ним, у конкурсі, який розпочнеться вже завтра, 1 вересня, зможуть брати участь усі охочі. Для цього потрібно придумати та намалювати або створити у графічному вигляді логотип, який би відтворював унікальність Кілійської громади. Малюнок/зображення повинен мати гарний вигляд як у кольорі, так і у чорно-білому варіанті. Також обов’язково зміст ескізу має бути пояснений на додатку.

Далі відбудеться онлайн голосування за найкращий логотип, паралельно свої голоси віддадуть члени робочої групи. Учасник, який набере найбільше сумарних балів, і стане переможцем.

Відповідно до Положення про конкурс розробник кращого логотипу отримає грошову винагороду у розмірі 3 тисячі гривень.

Надсилати роботи можна з 1 вересня до 31 жовтня 2023 року. Переможця буде оголошено напередодні Нового року.

“Тож слідкуйте за подальшою інформацією на офіційному сайті Кілійської міської територіальної громади та у соцмережах і долучайтеся до створення бренду Кілійської міської територіальної громади!”, – звертаються у міськраді.

В Кілії оголошено конкурс на найкращий логотип громади. Приз за перше місце - 3 000 гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x