“У нього було стільки добра, що вистачило б на весь світ”: Білгород-Дністровщина втратила на війні ще одного свого вірного сина

0 коментарів 48357 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


9 липня 2023 року, поблизу населеного пункту Водяне Донецької області, обірвалося життя  захисника з Дивізійської громади Білгород-Дністровського району – Ворошніна Миколи Віталійовича, 30 листопада 1993 р.н. 


Як повідомили на офіційній сторінці громади, з 7 жовтня минулого року Микола вірно служив Україні. Проте, через ворожі атаки, загинув при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань.

“Микола – людина-посмішка. Він завжди посміхався. В цьому жорстокому світі він завжди знаходив позитив і заряжав ним інших людей. Посмішка ніколи не сходила з його вуст. На фото він дещо інший, війна вразила його як і багато інших людей… В нього було стільки добра, що мені здається його вистачило б на весь світ”, – згадують про Захисника земляки.

За словами односельців, Микола був дуже працьовитий, будь що в його руках перетворювалось на велику справу. Чоловік вкладав багато любові у все, що робив.

У полеглого  військового залишилась сестра з дітьми.

Час прибуття тіла загиблого Героя до рідної домівки та чин поховання буде повідомлено додатково.

Щирі співчуття рідним Захисника! Вічна слава Герою! 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x