У двох районах Бессарабії впродовж дня трапилось одразу декілька автотрощ, є загиблі

0 коментарів 42687 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригоди сталися вчора, 28 липня, у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах. Двоє людей внаслідок аварій загинули, ще четверо – госпіталізовані. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласну поліцію.


Одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько п’ятої години ранку неподалік села Десантне Ізмаїльського району. Попередня причина аварії: 23-річний водій автомобіля «KIA» перевищив швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся з опорою зупинки, після чого транспортний засіб відкинуло у дерево. 20-річну знайому керманича, що була на пасажирському сидінні, ушпиталили, водію надали медичну допомогу і відпустили додому, госпіталізація йому не знадобилась. Перевірка на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

Друге ДТП трапилось близько 10 години вечора на трасі “Одеса – Рені”, у межах села Михайлівка Білгород-Дністровського району. Там 54-річний водій автопоїзда «MАN» наїхав на 42-річного чоловіка, коли той переходив проїзну частину дороги у невстановленому та неосвітленому місці. Пішохода госпіталізували. Водій не постраждав, його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

Третя аварія з летальними наслідками сталася близько 11 години вечора на автодорозі  сполученням “Шабо – Сергіївка – Татарбунари”, у межах села Приморське Білгород-Дністровського району. Правоохоронці попередньо встановили, що 37-річний водій «Audi», не впоравшись із керуванням, виїхав з дороги та зіткнувся з деревом. Керманич та його 33-річний пасажир від отриманих травм загинули, ще двоє його пасажирів – 31-річна жінка та її 2-річний син були ушпиталені.

На місцях всіх ДТП працювали співробітники територіальних підрозділів поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) та частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінальних проваджень правоохоронці призначили низку експертиз. Триває слідство.

У двох районах Бессарабії впродовж дня трапилось одразу декілька автотрощ, є загиблі

У двох районах Бессарабії впродовж дня трапилось одразу декілька автотрощ, є загиблі

У двох районах Бессарабії впродовж дня трапилось одразу декілька автотрощ, є загиблі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x