Штраф на десятки тисяч гривень або три роки тюрьми: суд обиратиме вирок для 19-річної водійкі, яка спричинила аварію в Ізмаїльському районі

0 коментарів 26109 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо 19-річної жительки Одеси, яка допустила ДТП та травмування подруги. Автопригода трапилась у березні цього року біля злощасного повороту на Старі Трояни. Водійка легковика “Toyota Camry” не впоралась с керуванням на закругленій дорозі, виїхала на зустрічну смугу, зіткнулась з відбійником мосту та злетіла з дороги. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласну поліцію.


Під час розслідування поліцейські встановили, що вранці 19-річна дівчина на автомобілі направлялася з міста Одеса до Ізмаїлу разом зі своєю 26-річною подругою. По дорозі водійка не вибрала безпечної швидкості руху, унаслідок чого не впоралася з керуванням автомобіля і виїхала за межі проїзної частини дороги у кювет.

Як вже повідомляла “БІ”, тоді, в результаті аварії пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів кісток тазу, компресійного перелому хребта та закритого перелому руки. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, такі тілесні ушкодження відносяться до середньої тяжкості.

Сама водійка не постраждала. Правоохоронці перевірили дівчину на стан сп’яніння – вона була твереза.

«Після проведення низки довготривалих експертиз та інших слідчих дій поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження. Обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушниці загрожує покарання штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 51000 до 85000 гривень, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – прокоментував т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Штраф на десятки тисяч гривень або три роки тюрьми: суд обиратиме вирок для 19-річної водійкі, яка спричинила аварію в Ізмаїльському районі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x