Новий патріотичний банер на проспекті Незалежності в Ізмаїлі замість картини штурма фортеці – кому належать ідея і її втілення

0 коментарів 36720 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці червня в Ізмаїлі на проспекті Незалежності був встановлений яскравий патріотичний банер, який одразу привернув увагу мешканців та гостей міста. Він став прикрашати місце, де ще донедавна зображувалась картина відомого в історії міста штурму фортеці Ізмаїл. Як та в кого виникла ідея встановити такий банер, дізнавалась “Бессарабія INFORM”. 


Як розповів “БІ” в ексклюзивному коментарі заступник міського голови Сергій Лузанов, банер встановлювався за вказівкою місцевої влади, а пряме замовлення на дизайн отримала одна з комерційних структур міста. Як бачимо, завдання було виконано добре – жовто-блакитний банер видно здалеку.

“Наразі, якщо ви звернули увагу, всі бігборди, які є на території міста Ізмаїл, вони тим чи іншим чином кажуть про патріотизм, про  те, що ми є один в одного. Нові бігборди в місті наразі не встановлюються. Але ми вирішили розширювати патріотичний простір, тими засобами, які вже є в наявності. Тому було прийнято рішення, що ми зробимо ще один великий банер на дуже помітному місті”, – розповів Сергій Лузанов.

Банер дійсно великий, його розміри, за словами заступника міського голови, сягають приблизно 17 на 5 метрів. До речі, він виготовлений він з урахуванням нових технологій.

“Його друкували за допомогою нових спеціальних засобів, які дозволяють максимально довго зберігати колір. Так банер зможе максимально довго служити наочним прикладом того, що ми любимо нашу Батьківщину. І готові це демонструвати у будь-який спосіб”, – підкреслив заступник міського голови.

В процесі розмови Сергій Аркадійович також нагадав, що і в попередні роки, до початку повномасштабного вторгнення, міська влада розв’язувала подібні питання.

“Свого часу, в нас, окрім банерів, почали з’являтись вишиванки на вулицях міста, на наших будівлях. Пам’ятаєте? Ми постійно дивимось, як ми можемо відреагувати наявними засобами – і ми це робимо”, – пояснив свою думку чиновник. 

 

Новий патріотичний банер на проспекті Незалежності в Ізмаїлі замість картини штурма фортеці - кому належать ідея і її втілення

 

Наостанок Сергій Лузанов зазначив наступне – якщо на банер звернули увагу, значить, мета досягнута.

“Ми дуже раді, що досягли цієї мети, заради якої це і робилось. Що люди звернули на це увагу. Таким чином ми цим банером зайвий раз сказали “Дякуємо!” всім силам оборони країни, і нагадали, що Ізмаїл – це Україна, і що Україна має значення!”, – підкреслив заступник міського голови Ізмаїлу.

ДО:

Новий патріотичний банер на проспекті Незалежності в Ізмаїлі замість картини штурма фортеці - кому належать ідея і її втілення

ПІСЛЯ:

Новий патріотичний банер на проспекті Незалежності в Ізмаїлі замість картини штурма фортеці - кому належать ідея і її втілення

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x