Канікули – не по-дитячому: в Ізмаїлі патрульні виявили біля Діорами безпорадну п’яну 12-річну дівчинку – дитину передали медикам і ювеналам

0 коментарів 67122 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У четвер, 6 липня, в Ізмаїлі велопатруль виявив в мікрорайоні Фортеця біля Діорами безпорадну п’яну 12-річну дівчинку. Правоохоронці надали дитині допомогу – викликали на місце медиків та ювеналів. 


Як повідомив “Бессарабії INFORM” інспектор зі зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Ізмаїлу Іван Бочковар, вчора, під час несення служби біля історичного музею “Діорама” екіпаж велопатруля помітив дівчинку 12 років, яка знаходилась у громадському місці в алкогольному сп’янінні, без супроводу дорослих.

Побачивши безпорадний стан дитини, велопатрульні викликали одразу бригаду медиків, які надали дівчині невідкладну допомогу.

На місце події також було викликано співробітників ювенальної превенції, які й встановлюватимуть всі обставини події.

Патрульні поліцейські Ізмаїлу звертаються до батьків:

“Шановні батьки! Проводьте більше часу зі своїми дітьми, пояснюйте їм правила безпеки та поведінки у суспільстві, аби вони не опинялися в складних життєвих ситуаціях. Адже літня пора це час відпочинку й розваг, але важливо проводити літній час відповідально. Бережіть себе та своїх близьких!”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x