Дружня Саф’янівська громада назбирала на ще один позашляховик для фронту

0 коментарів 24489 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З перших днів війни Саф’янівська громада активно допомагає нашим воїнам, які мужньо боронять державу. З Ізмаїльщини регулярно передаються на фронт автівки для ЗСУ, автозапчастини, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, одяг тощо. На днях за благодійні донати була закуплена чергова автівка – позашляховик Nissan Navara.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Саф’янівської сільради.

Після повного технічного огляду позашляховик буде переданий українським захисникам, які боронять наш спокій на фронті.

Слід зазначити, що мешканці населених пунктів Саф’янщини, працівники культури та аматори постійно організовують благодійні заходи, де збирають чимало коштів на підтримку ЗСУ. Активно долучаються до допомоги медики КНП Саф’янівської сільської ради “Центральна районна лікарня” та один з місцевих благодійних фондів. Вони вже передали нашим захисникам більше десятка автівок, які працюють та допомагають нашим воїнам на найгарячіших напрямках війни.

“Саф’янівська громада щиро дякує всім, хто кує перемогу на своїх фронтах, за вашу підтримку, небайдужість, за те, що при першій потребі ви неодмінно відгукуєтеся та посильно допомагаєте нашим бійцям! Ми вистоїмо! Разом до Перемоги!”, – сказано у вдячному зверненні сільради до усіх учасників збору.

Дружня Саф'янівська громада назбирала на ще один позашляховик для фронту

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x