Четверта поспіль ворожа атака на Одещину: є влучання в агропідприємство та постраждалі

0 коментарів 27972 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За останній тиждень у ніч на 21 липня ворог завдав чергової, уже четвертої, атаки на Одеську область. Внаслідок ракетних ударів, за попередньою інформацією, є влучання та двоє постраждалих. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на голову ОВА Олега Кіпера.


Країна-агресор вночі вивела на чергування у Чорне море ракетоносій, з якого на світанку випустила ракети типу «Калібр» по Одещині.

«На жаль, є влучання в термінали з зерном одного з агропідприємств Одеської області. Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю», ─ розповів у своєму Telegram очільник області.

Також Олег Кіпер повідомив, що внаслідок вибуху постраждали дві людини, отримавши різані рани склом. Їм надана вся необхідна медична допомога.

В ефірі програми «Єдині новини» керівниця об’єднаного прес-центру Сил Оборони півдня України Наталя Гуменюк висловила точку зору, що чергова атака свідчить про те, що удари пов’язані із зерновою угодою. Ворог потрапив безпосередньо в ангари із збереженням зерна, а також туди, де знаходилась техніка.

Як зазначила Наталя Гуменюк, країна-терорист дуже підступно направила свої ракети: на надто низькій висоті з максимальним наближенням до державного кордону України, враховуючи і всі особливості рельєфу місцевості. Влучання відбулось фактично одночасно із сигналом «повітряна тривога», адже виявити ракети в таких обставинах дуже складно.

За словами керівниці прес-центру, удар було нанесено у дві хвилі: спочатку дві ракети, а після початку рятувальної операції та гасіння пожежі ворог знову атакував це місце. На щастя, рятувальники встигли до укриття, але постраждала як сільськогосподарська, так  і рятувальна техніка.

Станом на 9:00 годину Олег Кіпер повідомив, що пожежу на площі понад 200 кв.м. оперативно ліквідовано.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x