Жахлива трагедія на Одещині: водій трактора заподіяв смерть 14-річній дівчині

0 коментарів 86265 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Березівці на вулиці Парковій 23 червня сталася страшна трагедія: 38-річний водій трактора, рухаючись по дорозі, ковшом зачепив 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку. Зі слів чоловіка, дитину він не помітив. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на ГУНП в Одеській області.


Дитину доправили до міської лікарні, де вона, на превеликий жаль, померла від отриманих травм. Керманича перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий.

Дівчина йшла по узбіччю поза межами проїжджої частини дороги, але водій скоріше за все порушив правила безпеки та зачепив ковшом дитину.

«Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі обласної поліції повідомили громадянину про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x