В Аккермані розмита зливою дорога стала пасткою для автомобілів

0 коментарів 29322 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Внаслідок потужної зливи, яка накрила сьогодні зранку Білгород-Дністровський, деякі вулиці міста перетворилися на гірські річки. Вода “заховала” величезні ями, які стали стали справжніми пастками для автомобілістів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Для більшості аккерманців сильний дощ є приводом об’їжджати стороною деякі вулиці та перехрестя, адже місцеві городяни знають “слабкі місця” міста, які затоплює зливами. Втім, не всі автомобілісти готові до наслідків зливи, які чатують на них на дорогах.

Так, у соцмережах сьогодні з’явилися світлини авто, яке занурилося передньою частиною у глибоку яму, наповнену дощовою водою. Залишається сподіватися, що власнику авто не доведеться багато викласти за ремонт свого “залізного коня” після такого купання.

В Аккермані розмита зливою дорога стала пасткою для автомобілів

Крім того, одне з найжвавіших перехресть у місті, яке постійно страждає від злив, на перетині вулиць Незалежності та Портова, вчергове стало пасткою для одного автолюбителя.

У соцмережах аккерманці припускають, що водій мікроавтобуса скоріше за все немісцевий.

В Аккермані розмита зливою дорога стала пасткою для автомобілів
Варто додати, що після зливи у соцмережах Аккерману побільшало оголошень як про пошуки, так і про знахідки автомобільних номерів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x