У Кілії встановлено черговий рекорд з об’ємів завантаження суден

0 коментарів 24489 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стивідорний комплекс Українського Дунайського пароплавства, який розташований у місті Кілія, сьогодні працює на повну потужність та відправляє у Констанцу один караван суден за іншим. А також паралельно встигає робити нові  рекорди – вже завантажено балкер “Matteo BR” 22,7 тоннами української агропродукції. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Українського Дунайського пароплавства.


Як зазначають у компанії, в цьому місяці стрімко зріс попит на комплексну логістичну послугу УДП, яка включає перевалку у Кілії, річковий фрахт та перевалку на морське судно борт-борт у порту Констанца.

“Завдяки чіткій координації та поєднанню перевалки та фрахту УДП допомагає клієнтам у консолідації великих партій продукції, що дозволяє швидко завантажувати судна дедвейтом до 50 тис. тонн” – підкреслили у пресслужбі компанії.

Серед переваг нової послуги від УДП у порівнянні з іншими варіантами експортної логістики агропродукції фахівці зазначають можливість завантажувати великі морські судна, які не обслуговуються у дунайських морських портах, можливість фіксації тарифу, а також гарантовані терміни доставлення та відсутність ризиків значних демереджів, які, як наголосили у пресслужбі, зберігаються в українських чорноморських морських портах.

У Кілії встановлено черговий рекорд з об'ємів завантаження суден

У Кілії встановлено черговий рекорд з об'ємів завантаження суден

У Кілії встановлено черговий рекорд з об'ємів завантаження суден

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x