У Болграді виділили 10 мільйонів гривень на ремонт аварійно небезпечної ділянки дороги: де очікувати змін

0 коментарів 17442 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої п’ятниці у Болграді пройшло екстрене засідання сесії міської ради, під час якого розглядали питання щодо виділення з місцевого бюджету субвенції Службі місцевих автомобільних доріг. Десять мільйонів гривень на умовах співфінансування виділять на поточний дрібний ремонт автомобільної дороги Виноградівка-Котловина-Нагірне-Орлівка. Про це повідомили на офіційній сторінці міськради, передає Бессарабія INFORM.


Йдеться про співфінансування аварійно-відновлювальних ремонтних робіт на багатостраждальній ділянці (підйомі) протяжністю 650 м, розташованій на вулиці Владиченській у селі Виноградівка Болградської громади.

За результатами проведеного два місяці тому комісійного обстеження представниками Служби місцевих доріг було встановлено, що орієнтовна вартість робіт на цій ділянці становитиме 12 мільйонів 780 тисяч гривень.

У Болграді виділили 10 мільйонів гривень на ремонт аварійно небезпечної ділянки дороги: де очікувати змін

 

«Однак у зв’язку з вкрай обмеженим фінансовим ресурсом ця ділянка дороги може бути включена до плану робіт на 2023 рік, але тільки на умовах співфінансування», – наголосив перший заступник директора Служби місцевих доріг Сергій Ткач у своєму листі до Болградського міського голови Сергія Димитрієва.

«Ми не можемо не погодитися з необхідністю співфінансування, адже ми давно чекали на таку можливість, нарешті, відремонтувати цю небезпечну для життя людей ділянку дороги», – звертаючись до депутатів, зазначив у ході сесії Сергій Димитрієв.

Проект рішення було підтримано, початок покладено. Причому, як виявилось, не лише ремонту названої ділянки дороги у селі Виноградівка на вулиці Владиченській.

«З огляду на те, що вами розглядається питання співфінансування на проведення аварійно-відновлювальних робіт по вулиці Владиченській у селі Виноградівка… ДП «Служба місцевих доріг», з метою збільшення обсягів виконання робіт, виділяє кошти у сумі 5 мільйонів гривень (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) , з яких 3 млн 500 тис гривень – на проведення аварійно-відновлювальних робіт по вулиці Владиченська у селі Виноградівка та 1 млн 500 тис гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по селу Владичень автодороги Виноградівка-Котловина-Нагірне-Орлівка»,– проінформував Болградського міського голову в. о. директора Служби місцевих доріг Андрій Сандул.

Як видно, співфінансування дозволить відремонтувати не лише підйом на Владичень, чий стан давно оцінювався як катастрофічний, а й ділянку дороги у цьому селі, яка теж потребує відновлення.

У Болграді виділили 10 мільйонів гривень на ремонт аварійно небезпечної ділянки дороги: де очікувати змін

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x