Стрілянина на ринку в місті Рені – представник військкомату вистрілив у повітря під час вручення повістки

0 коментарів 75384 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У неділю, 18 червня, на ринку у місті Рені сталася стрілянина. Під час вручення повістки місцевому мешканцю представник військкомату здійснив постріл у повітря зі стартового пістолета. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Подію кваліфіковано як хуліганство, вчинене  із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Попередньо поліцейські встановили, що між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета.

Очевидці події відразу зателефонували на спецлінію «102».

Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії, та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази, які надалі скерують на експертне дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x