Постраждалих внаслідок обстрілу Сергіївської громади рятували медики Білгород-Дністровської міськлікарні – Граждан

0 коментарів 35775 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан доповів, що міська лікарня в ніч на 10 червня надала всебічну необхідну допомогу постраждалим внаслідок ракетної атаки рашистів по Сергіївській громаді. З різними травмами до закладу надійшло шість пацієнтів, передає “Бессарабія INFORM”. 


Мер зазначив, що після надання необхідної допомоги, п’ятьох з шести пацієнтів переведено на амбулаторне лікування, а один з постраждалих після ретельного обстеження та проведення комп’ютерної томографії доставлений для подальшого лікування до обласної лікарні.

“Дякую медичним працівникам міської лікарні та особисто її генеральному директору Віталію Жнякіну за надання кваліфікованої медичної допомоги постраждалим мешканцям Сергіївської громади”, – підсумував Граждан.

Постраждалих внаслідок обстрілу Сергіївської громади рятували медики Білгород-Дністровської міськлікарні - Граждан
Віталій Жнякін

Також голова міста зазначив, що із самого ранку для допомоги сусідній громаді у ліквідації наслідків трагедії, в Білгороді-Дністровському створено штаб, який координує роботу всіх міських служб, що працюють у посиленому режимі. До місця трагедії вже направлено спецтехніку комунальних служб міста для розбору руйнувань та доставки необхідного обладнання та матеріалів.

Міський координаційний штаб знаходиться на прямому зв’язку з головою Сергіївської громади Анатолієм Чередниченко для надання необхідної та всебічної допомоги постраждалим в трагедії.

Нагадаємо, вночі агресор атакував Білгород-Дністровський район. Вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки. На жаль, внаслідок обстрілу постраждали 10 людей. Шістьом знадобилася госпіталізація.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x