Нічна атака ворога знову забрала життя людей: в Києві уламки ракети влучили у багатоповерхівку

0 коментарів 32211 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Замість того, аби навести лад у власній країні, яка стоїть на порозі громадянської війни, рф знову завдала ракетні удари по Україні.  Протягом минулої доби, зокрема в ніч на 24 червня, ворог завдав ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши 14 крилатих ракети Х-101/Х-555, 3 дрони “Shahed”, та 4 зенітні керовані ракети із С-300 по Запоріжжю. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Генеральний штаб ЗСУ.


Силами та засобами протиповітряної оборони 14 ракет та 2 дрони було знищено. Також було знищено російський ударний вертоліт Ка-52 та 7 розвідувальних БпЛА.

Крім того, ворог завдав 51 авіаційного удару та здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, постраждали мирні люди.

За інформацією Київської міської держадміністрації, у Солом’янському районі Києва уламки ракети влучили у багатоповерхівку та автостоянку.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. За попередніми даними, на 16-му поверсі будинку виникла пожежа, 17-й поверх отримав пошкодження.

«Двох постраждалих госпіталізували, дев’ять людей отримали допомогу медиків на місці. Пошуково-рятувальні роботи в будинку тривають. Наразі з будинку врятували 22 людини», ─ на своїй сторінці в Телеграм станом на 7:35 повідомив Віталій Кличко.

На місці продовжують працювати рятувальні служби. Станом на 9:00 говорять уже про трьох загиблих внаслідок нічної атаки

Генштаб ЗСУ попереджає, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x