На Болградщині дует рибалок завдав державі збиток на 60 тисяч гривень

0 коментарів 28404 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавня риболовля на озері Ялпуг закінчилась для двох любителів “тихого полювання” затриманням співробітниками сектору реагування патрульної поліції. Спільники, які виявились жителями села Виноградівка, до приходу правоохоронців встигли наловити забороненим знаряддям ловлі чимало риби та раків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласну поліцію.


Затримані чоловіки ловили рибу під час чинної заборони, ще й за допомогою не дозволених засобів – сітки. Під час затримання у них було вилучено раків та рибу, серед якої – окуні, сазани та карасі. Також у правопорушників конфіскували човен та 50 метрів сітки – знаряддя лову помістили до камери схову речових доказів територіального підрозділу поліції, а вилов направили на зберігання до приватного підприємства «Клест ЛТД». За підрахунками фахівців Одеського рибоохоронного патруля, своїми діями горе-рибалки завдали державі збитків на 60 тисяч гривень.

За скоєне чоловікам тепер загрожує покарання штрафом від 17000 до 51000 гривень, або обмеження волі на строк до трьох років.

“Шановні громадяни, нагадуємо, що рибальство на Одещині регулюється, зокрема, наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Правил любительського і спортивного рибальства” та наказом Управління державного агентства меліорації та рибного господарства в Одеської області “Про визначення меж нерестових ділянок та встановлення заборони вилову водних біоресурсів у зв’язку з їх нерестом на рибогосподарських водних об’єктах в районі контролю Одеського рибоохоронного патруля”. Закликаємо вас бути відповідальними та дотримуватися встановлених норм та правил”, – нагадали мешканцям правоохоронці Одещини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x