Керманич електровелосипеда був дуже п’яним, а неповнолітній водій “ВАЗу” стверджує, що їхав по правилам – подробиці аварії в Кілії

0 коментарів 99414 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії 6 червня сталася аварія за участю 17-річного водія легковика та 30-річного велосипедиста, яка викликала великий суспільний резонанс. Після виходу публікації від прес-служби ГУНП в Одеській області, у редакцію “Бессарабії INFORM” звернулося одразу кілька містян з твердженням, що не все так однозначно.


Як ми повідомляли з посиланням на обласне управління поліції, 17-річний підліток на “ВАЗі” збив 30-річного велосипедиста і втік, в результаті чого постраждалий отримав серйозні травми та втратив свідомість. Неповнолітнього керманича затримали вже за півгодини завдяки знайденому на місці зіткнення уламку бампера автівки. Він зізнався, що “наїхав на чоловіка, бо не помітив його у темряві”.

Саме це збентежило кілійців, які, по-перше, стверджують, що ДТП сталася близько сьомої години вечора, коли ще було світло. По-друге, люди обурилися, що зазначено лише про одного порушника ПДД – підлітка, але ні слова немає про те, що велосипедист, який теж є учасником дорожнього руху, був надмірно п’яним. До того ж рухався він не на простому двоколісному, а на саморобному електровелосипеді, що видно на світлині.

Керманич електровелосипеда був дуже п'яним, а неповнолітній водій "ВАЗу" стверджує, що їхав по правилам - подробиці аварії в Кілії

Інформацію про сильне алкогольне сп’яніння “БІ” підтвердили у лікарні, куди доставили постраждалого. Також розповіли про його стан. Через сильний удар головою об землю під час падіння він отримав закриту черепно-мозкову травму. Йому була надана необхідна допомога та проведена низка експертиз та аналізів. Наразі пацієнт почувається краще, вже встає, але не може згадати деталі аварії через надмірне вживання алкоголю напередодні.

У поліції розповідають, що ведеться слідство та призначена низка експертиз, за результатами яких буде встановлена повна картина події, а доти коментарі зайві. Проте зафіксовано факт, що керманич автомобіля був неповнолітнім, а це є очевидним порушенням закону. Також він залишив місце аварії, що також є неприпустимим. З приводу сп’яніння велосипедиста – поліціянти очікують висновків експертизи. Усе інше з’ясує слідство, а останнє слово – за судом.

З власних джерел у правоохоронних органах “БІ” встановила попередню картину зіткнення. Це сталося на Т-образному нерегульованому перехресті вулиць Тараса Шевченко, яка є головною, та  28 червня, на якій немає твердого покриття. Водій автомобіля “ВАЗ-2106” рухався з вулиці Тараса Шевченка в бік 28 червня, а велосипедист – навпаки. Удар велосипеда прийшовся у передню праву частину автівки (крило) під час здійснення повороту. Від зіткнення велосипедист впав і вдарився головою об дорогу. Остаточно обставини відновить експертиза пошкоджень автівки та велосипеду, але можна стверджувати, що зіткнулися саме транспортні засоби – “наїзду на чоловіка” не було.

Водій “ВАЗу” зізнався, що втік з місця пригоди, адже злякався відповідальності, а також стверджує, що їхав по правилам, і саме велосипедист врізався у автівку, а не навпаки. На шум вийшли мешканці сусідніх будинків, які і викликали лікарів.

Керманич електровелосипеда був дуже п'яним, а неповнолітній водій "ВАЗу" стверджує, що їхав по правилам - подробиці аварії в Кілії

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x