Залишив помирати на узбіччі: У Кілії підліток збив велосипедиста та втік з місця аварії

0 коментарів 119421 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У результаті ДТП, що сталася у Кілії ввечері вчора, 6 червня,  керманич двоколісника отримав серйозні травми. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на обласне управління поліції.


Під час патрулювання правоохоронці помітили на узбіччі напівпритомного чоловіка. Єдине, що він встиг зробити ─ це повідомити, що потрапив в аварію, після чого втратив свідомість. Поруч із ним був пошкоджений велосипед.

Терміново 30-річного потерпілого, місцевого жителя, ушпиталили із закритою травмою голови та забоєм грудини.

На місці події слідчо-оперативна група виявила уламок бампера легковика. Оперативникам знадобилося менше ніж пів години, аби встановити транспортний засіб та особу водія. Ним виявився 17-річний містянин, який зізнався, що це він наїхав на чоловіка, бо не помітив його у темряві, а потім злякався відповідальності й втік.

«Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Наразі, транспортні засоби вилучені та поміщені на арештмайданчик. Слідчі дії тривають, а за результатами експертиз буде дана правова оцінка діям всіх учасників події.

Залишив помирати на узбіччі: У Кілії підліток збив велосипедиста та втік з місця аварії

Залишив помирати на узбіччі: У Кілії підліток збив велосипедиста та втік з місця аварії

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x