Іноземця, якого понад шість років шукав Інтерпол, затримали в Одесі

0 коментарів 48978 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Республіці Молдова 51-річний чоловік був засуджений до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми. Проте протягом тривалого часу він переховувався від правосуддя. У ході кропіткого відпрацювання оперативної інформації щодо злочинця, його викрили та затримали працівники управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області спільно з працівниками відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції та прикордонниками. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на обласне управління поліції.


Як повідомили правоохоронці Республіки Молдови, зловмисник, обманним шляхом заманив свою співвітчизницю разом з її неповнолітньою дитиною на територію російської федерації, де роками примушував займатися жебракуванням.

Після винесення правопорушнику обвинувального вироку за фактами злочинів, передбачених ч. 2 ст. 165 та ч. 1 ст. 206 Кримінального кодексу Республіки Молдова, з 2016 року він почав переховуватися від органів правосуддя своєї держави та був оголошений у розшук Міжнародною організацією кримінальної поліції.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці Одещини виявили, що чоловік перетнув кордон України та оселився в Одесі. Постійного місця проживання зловмисник не мав  та нелегально влаштовувався на різноманітні підробітки і ретельно уникав того, щоб фігурувати в офіційній документації. Але 27 червня його було затримано за місцем тимчасового мешкання.

«Того ж дня, за клопотанням працівників міграційної поліції, Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області прийнято рішення щодо примусового повернення іноземця до країни походження, яке було негайно виконано. Злочинця передали представникам правоохоронних органів Республіки Молдови для виконання покарання, якого той марно сподівався уникнути», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Іноземця, якого понад шість років шукав Інтерпол, затримали в Одесі

Іноземця, якого понад шість років шукав Інтерпол, затримали в Одесі

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x