Аккерманці разом з “Фондом Добра та Любові” відправили потужну допомогу на Херсонщину

0 коментарів 19521 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ми неодноразово розповідали про те, що мешканці Білгорода-Дністровського об’єднуються задля допомоги постраждалим від війни. Після підриву Каховської ГЕС Акерман знову проявив абияку небайдужість. Допоміг у цьому містянам “Фонд Добра та Любові”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Одною з волонтерок, яка почала збирати гуманітарну допомогу для жителів Херсонщини та закликала всіх небайдужих жителів Білгорода-Дністровського приєднатися до акції, була місцева мешканка Ірина Степанкова. Спільними зусиллями аккерманцям під її керуванням вдалося зібрати дев’ять тонн вантажу. Одним з перших відгукнувся “Фонд Добра та Любові”.

“Одна біда на всіх. І знову доля перевіряє нас на міцність і в першу чергу на ЛЮДЯНІСТЬ. Руйнування Каховської ГЄС і її жахливі наслідки ми не могли залишити осторонь нашого буденного життя. Ми почали збір гуманітарної допомоги, багато людей відгукнулися на наше прохання і нам вдалось купити і назбирати майже 9 тонн грузу. Ми зробили  дві ходки: одну на Херсон, а іншу в Бериславський район Херсонської області, ще допомогу відправляли “Новою поштою” до Миколаєва і до інших міст, куди були евакуйовані люди. Ми відправили речі, посуд, корм для тварин, засоби гігієни і побутову хімію, продукти харчування, воду, хліб, дезинфікуючі засоби, лопати, гумові чоботи, відра та й таке інше. Дякую всім, хто був причетний до зборів”, – розповіла Ірина Степанкова.

Варто зазначити, що “Фонд Добра та Любові” з початку повномасштабного вторгнення постійно допомагає українцям, які постраждали внаслідок бойових дій.

Волонтери Білгород-Дністровської філії “Фонду” завжди відкриті до взаємодії з колегами та відгукуються на пропозиції про співпрацю. У випадку з постраждалими від чергового терору жителями Херсонщини, благодійники також не залишилися у стороні та долучилися до ініціативи аккерманських волонтерів.

“До “Фонду Добра та Любові” звернулися волонтери Білгорода-Дністровського з проханням про допомогу у зборі та організації перевезення гуманітарної допомоги постраждалим від підриву Каховської ГЕС жителям Херсонської області. Зі свого боку “Фонд” надав нужденним українцям харчові продукти, дитячі суміші, взуття та іграшки. Білгород-Дністровська філія “Фонду Добра та Любові” систематично роздає гуманітарну допомогу, зокрема від наших польських партнерів, мешканцям різних громад нашого району, а також переселенцям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах”, – розповіла керівниця аккерманської філії “Фонду Добра та Любові” Олена Собченко.

Як повідомляла “БІ”, раніше «Фонд Добра та Любові» Олександра Дубового спільно з партнерами ГО «Брати по Зброї» та ГО «Справа Громад» вже збирав гуманітарну допомогу для Херсонщини. Жителям області, які залишилися без житла, їжі та води, а також тим, хто здійснює рятувальні операції, передали найнеобхідніші речі: 11 палетів продуктів харчування, спальні мішки, гумові рукавиці, засоби гігієни та інші важливі речі.

Аккерманці разом з "Фондом Добра та Любові" відправили потужну допомогу на Херсонщину
Аккерманці разом з "Фондом Добра та Любові" відправили потужну допомогу на Херсонщину

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x