Знову на ті ж граблі: житель Білгород-Дністровського району може отримати 8 років за крадіжку мотоцикла

0 коментарів 15660 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Білгород-Дністровського району, який рік тому умовно-достроково вийшов із в’язниці, може знову потрапити туди на 8 років. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на обласне управління поліції.


Нещодавно до районного відділу поліції звернувся 39-річний житель Татарбунар із повідомленням про зникнення транспортного засобу. Він повідомив, що ввечері ненадовго припаркував біля дому мотоцикл, а коли повернувся по нього, щоб загнати у двір, транспорт зник.

Співробітники кримінальної поліції швидко встановили особу, причетну до скоєння злочину, яким виявився житель сусіднього села. 24-річний зловмисник раніше був засуджений до п’яти років позбавлення волі за незаконне заволодіння мопедом та крадіжку коня. Трохи більше року тому він вийшов із в’язниці умовно-достроково, але може знову туди потрапити на вісім років.

Коли молодика розшукали, він розповів, що помітивши залишений без нагляду двоколісник, вирішив покататися. Спочатку зловмисник упевнився, поряд що нікого немає, а потім з’єднав дроти запалення та поїхав. Після того, як кататися набридло, кинув транспорт у кущах.

Мотоцикл правоохоронці знайшли і повернули власнику.

«Слідчі територіального відділення поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, відповідно до частини 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої», ─ прокоментував ситуацію начальник відділення № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x