Застряг у болоті й не міг покликати на допомогу: на Одещині відшукали зниклого чотирирічного хлопчика

0 коментарів 18549 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Хлопчика, який зник вчора об 11 ранку у Подольському районі, розшукували близько п’яти годин силами поліцейських, військових та місцевих мешканців. Кінологи прикордонної служби задіяли  чотирилапу помічницю Герду, яка швидко взяла слід і правильно спрямувала правоохоронців. Малюка знайшли на відстані кілометра від рідного дому – він застряг у болоті й не міг покликати на допомогу.


Родичі хлопчика спробували самостійно знайти його, але їх дії нічого не дали. Тоді бабуся звернулася по допомогу до поліції, зауваживши, що онук має розлади здоров’я і майже не розмовляє.

Це значно ускладнювало його пошуки. Тривогу правоохоронців викликало ще те, що будинок родини межує з лісопосадкою, а неподалік розташовані плавні річки Ягорлик. Згодом виявилося, що саме вони стали пасткою для хлопчика: там його знайшов дільничний офіцер поліції Олександр Бондаренко та передав рідним.

“Зараз з дитиною все добре, це – головне. Після ретельної перевірки буде прийняте рішення про притягнення матері малюка до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, що могло стати причиною нещасного випадку”, – повідомила начальник сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул та подякувала всім, хто брав участь у пошуках дитини.

Застряг у болоті й не міг покликати на допомогу: на Одещині відшукали зниклого чотирирічного хлопчика Застряг у болоті й не міг покликати на допомогу: на Одещині відшукали зниклого чотирирічного хлопчика

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x