В Арцизькій громаді затвердили ремонт доріг на кількох вулицях, будівництво парковки та ще кілька важливих проектів рішень

0 коментарів 18819 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час засідання сесії Арцизької міської ради було прийнято кілька важливих рішень, зокрема – про ремонт доріг в межах міста і сіл громади, будівництво парковки між двома вулицями в Арцизі та облаштування траншеї на міському сміттєзвалищі. Також затверджено питання розміру місцевих податків та зборів  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Сергія Парпуланського. 


Отже, депутати додали коштів на ремонт дорожнього покриття по вулицям: Соломонова, Бондарєва, Вокзальна, Козацька, Шовковична, Фоменко, Комунальна, Довженка, Грушевського, Акімова, Одеська, Матросова, Калмикова, Відродження, Преображенська, по провулку Тихому; в с. Кам’янське по вул. Шевченко.

Окрім цього, профінансовано початок робіт з облаштування парковки автотранспорту між вул. Якоба Клетта та Троїцькою у м. Арциз.

Разом з цим, на засіданні затвердили роботи щодо облаштування траншеї і валу на міському сміттєзвалищі для попередження рознесення побутових відходів та хаотичного скидання сміття.

Вирішили також, що ставки та пільги зі сплати земельного податку, місцеві податки та збори, розмір орендної плати за земельні ділянки та ставки і пільги зі сплати податку на нерухоме майно на 2024 рік залишаться на рівні минулого року.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x