Рівень електромагнітного випромінювання та радіаційний фон: результати досліджень в Бессарабії

0 коментарів 33318 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Обласним центром контролю та профілактичних хвороб МОЗ України проведено ряд моніторингових досліджень шуму, електромагнітного випромінювання та рівнів радіаційного фону на території Одеської області за період з 18 по 25 травня 2023. Про результати досліджень розповість «Бессарабія INFORM», із посиланням на сторінку центра.


У селищах Миколаївка та Долинівка Болградського району під час акустичного моніторингу в житловому районі біля доріг з інтенсивним рухом перевищення гранично-допустимих рівнів шуму не встановлено.

Центром щотижнево проводяться вимірювання фонових рівнів гамма-випромінювання в містах Одеса, Чорноморськ, Білгород-Дністровський, Ізмаїл та інших.

«За даними інструментальних вимірювань, радіаційний фон залишається на рівні багаторічних спостережень і не перевищує допустимих рівнів», ─ наголошують в центрі.

Крім того, на території житлової забудови в м.Одеса, поблизу розташування  базових станцій мобільного зв`язку, було проведено 74 вимірювання рівнів електромагнітного фону. Усі відповідають гігієнічним нормативам.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x