Рейси через Молдову будуть скасовані: країна на добу закриває повітряний простір ‒ причина та дата

0 коментарів 29214 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У повітряному просторі Республіки Молдова з 00:00 1 червня до 07:00 2 червня за місцевим часом заборонені перельоти для усіх авіакомпаній. Виняток зроблять лише для службових літаків. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на офіційний сайт Прикордонної Поліції Республіки Молдова (Poliţiei de Frontieră).


Причиною такого рішення влади Молдови стало проведення  Саміту Європейського політичного співтовариства (EPC), який відбудеться 1 червня неподалік Кишинева. У заході візьмуть участь близько 50 офіційних делегацій.

Крім того, громадян та гостей закликають заздалегідь спланувати маршрут подорожі на 31 травня, 1 і 2 червня. Зокрема, уникати головних дорожніх артерій столиці, рухаючись дорогами, прилеглими до Міжнародного аеропорту Кишинева, а також проїжджаючи у певні проміжки часу за маршрутом Кишинів – Бульбоака і навпаки.

Також з 15 по 25 травня автостоянка біля Міжнародного аеропорту Кишинева працюватиме в особливому режимі, однак з 25 травня по 02 червня (до 07.00 за місцевим часом) доступ до паркінгу аеропорту буде повністю заборонено.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x