Не стало нашого скрипаля: від поранень, отриманих в районі Бахмуту, помер Захисник з Ізмаїлу

0 коментарів 65421 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У київській лікарні від важких поранень, отриманих в районі Бахмуту, помер відомий ізмаїльський вуличний скрипаль – доброволець Богдан Міхалакі. У травні цього року хлопцю мало би виповнитися 24 роки…


Про це повідомили близькі та рідні Захисника у соцмережах, передає “Бессарабія INFORM”.

Талановитий ізмаїльський музикант вчився у школі мистецтв ім. Малаховського на музичному та художньому відділеннях. З самого початку російського вторгнення в Україну хлопець допомагав ЗСУ в якості волонтера. Разом зі своєю дівчиною він виготовляв та відправляв на фронт окопні свічки, не полишаючи при цьому роботу тренером в одному зі спортивних залів міста та спільну із коханою справу в магазині з продажу аромосвічок. Він часто радував своєю віртуозною грою городян і гостей міста у людних місцях, збираючи гроші для ЗСУ.

А в січні цього року сам вирішив піти добровольцем на фронт захищати Батьківщину. Після відповідної військової підготовки потрапив у самісіньке пекло – Донецьку область, район Бахмуту.

У квітні, після Великодня, під час масованих ворожих артилерійських обстрілів позицій українських бійців, Богдан отримав важкі уламкові поранення в районі шиї та грудини. Бійця доправили до шпиталю Дніпра, потім перевезли до Києва. Жителі Ізмаїлу тим часом розпочали збір коштів для допомоги пораненому земляку.

Лікарі до останнього боролись за життя Богдана, сподівалися на міцний та дужий молодий організм. Але дива не сталося – ураження виявились несумісними із життям.

Не стало нашого скрипаля: від поранень, отриманих в районі Бахмуту, помер Захисник з Ізмаїлу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x