“Чорного лісоруба” з Саратщини, який спиляв акації на території Ізмаїльського лісгоспу, покарали

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У липні минулого року у захисних лісових насадженнях Ізмаїльського лісового господарства поліцейські викрили 42-річного жителя Саратської громади, який спиляв та підготував для транспортування сім дерев акації. Дозвільних документів на зайняття даним промислом чоловік не мав. Проти нього порушили кримінальну справу. Розслідування завершене, справа була передана до суду. Яке рішення у відношенні “чорного лісоруба” прийняв орган правосуддя, розказали в ГУНП в Одеській області. 


За результатами проведеної експертизи, сума завданої лісорубом шкоди сягнула трохи більше 34 тисяч гривень.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими під час досудового розслідування, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконній порубці дерев у захисних лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду. Це правопорушення передбачене ч. 1 ст. 246 КК України.

Правоохоронці склали відносно підозрюваного обвинувальний акт і скерували до суду.

Дослідивши матеріали справи суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17 тисяч гривень, а також зобов’язав компенсувати заподіяні державі збитки й витрати на залучення експертів, що загалом  становлять майже 38 тисяч гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x