Будівництво централізованого водопроводу у селах Болградської громади: розпочато роботи з проектування

0 коментарів 21708 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Оксамитному та Тополиному розпочалися роботи з проектування майбутнього централізованого водопроводу для забезпечення мешканців питною водою. Минулого тижня до двох сіл Болградської громади приїздили топографи.


Про це повідомив староста сіл Василь Чернєв.

«Топографи прибули, щоб зробити зйомку території, рельєфу, скласти тахеометричні плани. Вже на базі проведених вимірювань та обстежень створюються та коригуються плани місцевості у вигляді двомірних або об’ємних карт та геодезичних планів, в яких чітко відображається вулиці, де будуть прокладені згодом водопровідна мережа», – розповів головний інженер КП «Горводоканал» Болградської міської ради Олег Жеков.

Він також зазначив, що новий водопровід планується приєднати до водопроводу в селі Тополине, де такий вже є та підключений до каптажу.

Після топографів на місце вийдуть вже геодезисти для вивчення ґрунту та ін. А вже інженери підіб’ють підсумок, виходячи з проведених розрахунків – визначать остаточну вартість будівництва централізованого водопроводу в селі Оксамитне.

Як зазначається, лише розробка проектно-кошторисної документації коштуватиме бюджету Болградської громади близько 1 мільйона гривень.

Будівництво централізованого водопроводу у селах Болградської громади: розпочато роботи з проектування Будівництво централізованого водопроводу у селах Болградської громади: розпочато роботи з проектування

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x