Як почуваються трійнята, яким подарувало життя подружжя з Ізмаїла

0 коментарів 16119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


19 квітня, в Одеському обласному перинатальному центрі народилася перша трійня в регіоні у цьому році. Хлопчик Владислав та двоє дівчаток Злата і Єва зʼявилися на світ на 35-му тижні вагітності у жительки Ізмаїлу. Малюки здорові, поступово набирають вагу, розповідають лікарі. 


За словами директора закладу Ігоря Рязанцева, малюки з’явилися на світ на 34-35 тижні вагітності і важили трохи більше двох кілограмів. Через це вони перебували у реанімації, йдеться у матеріалі Суспільне.Одеса.

Це перша трійня, яка народилася в Одеській області у цьому році. Ми знаходимося у реанімації, тому що діточки народилися на терміні 34-35 тижнів. Перша дівчинка народилася з вагою 2 кг 70 грамів, друга дівчинка народилася з вагою 2 кг 210 грамів і хлопчик народився з вагою 2 кг 200 грамів“, — розповів Ігор Рязанцев.

Трійнят перевели з реанімації до палати, де відсьогодні вони будуть поруч з мамою Інною.

“Діти почуваються добре, спочатку вони були в’ялі і їли через зонд, зараз вони активні, смокчуть грудне зціжене молоко. Зараз ми їх переводимо до мами, на подальше набирання ваги і обстеження”, — розказала лікарка-неонатолог Тетяна Шпорук.

Мама новонароджених Інна розповідає, що вдома разом з татом на них чекає ще син Михайло, якому два з половиною роки. Про вагітність жінка дізналася влітку, каже, що до цього у родині з обох сторін були двійні.

Що буде трійня, я дізналася сама, коли була на УЗД, чоловік залишився з малюком вдома. Я була дуже здивована, чоловік чекав на двох, дуже хотів, але в нас вийшло троє. У нас з двох сторін були двійнята: у чоловіка мама з двійнят, а у моєї прабабусі дві двійні. Назвали Єва, Злата та Владислав. Я розумію, час такий, але все одно діти — це щастя. І залишати це на потім не хочеться, так і життя проходить“, — розказала Інна.

Малюки перебуватимуть в обласному перинатальному центрі допоки не наберуть достатню вагу і не пройдуть всі обстеження.

Звичайно, емоцій багато. Першим посміхнувся хлопчик, відразу помітила, що у нього ямочка на щічці, у другої дівчинки дві ямочки. Потім почали посміхатися, очі відкривати, блакитні очі у всіх. Помітила, що найактивніша — це Єва, рухається часто, постійно обурюється. А хлопчик і у животику, і зараз спокійний”, — додала мама трійнят.

Як почуваються трійнята, яким подарувало життя подружжя з Ізмаїла
Як почуваються трійнята, яким подарувало життя подружжя з Ізмаїла

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x